Verhuurformules

Huurformules

 

 

Ons voormalig huiskamerrestaurant biedt plaats aan ca. 30 personen (zitplaatsen) en voor recepties tot zo'n 65 man. Door de beperkte grootte heb je zelfs met kleinere gezelschappen hier niet het gevoel om in een balzaal te zitten en is dit de ideale plaats om een gezellig familie- en/of vriendenfeest te organiseren. Met onze professioneel ingerichte keuken kan je dit afhuren voor allerlei gelegenheden zoals - feestjes- recepties- koffietafels- babyborrels enz...

 

U bent vrij om uw eigen traiteur te kiezen of om zelf te koken en tevens is er geen verplichte drankafname, je zorgt dus zelf voor het eten en drinken.

 

't Cleyn Paradijs wordt verhuurd met een keuken die is voorzien van alle nodige toestellen, servies, bestek en glazen. Voor de afwas en het opruimen van de keuken staat u zelf in. Er is ook nog een vaatwasmachine. Afwasproduct, handdoeken en ander afwasgerief zijn standaard voldoende aanwezig.

 

Met onze 35 jaar ervaring kunnen we je met goede raad bijstaan bij het organiseren van je feest. Ook voor specialiteiten zoals bv. foie gras, zwezeriken, kaviaar, truffels enz. kunnen wij u indien gewenst de juiste adressen bezorgen.

 

Geïnteresseerd? Dan kom je best eens een kijkje nemen, dit geheel vrijblijvend uiteraard. Voor een afspraak kan je altijd bellen naar 03/480 78 57 of 0497/44 10 45. Opgelet, zien is huren. Prijzen van af € 125,-

 

mvg,

 

Karel Smekens